ELS AUTORS

Joan Roca
Joan Roca i Casals va néixer a Vic (Osona) l'any 1955 i porta molts anys fent de professor de llengua i literatura catalanes a l'Escola Vedruna-Tona. Ha combinat aquesta tasca amb la d'escriptor, i ha acabat tastant gairebé tots els gèneres literaris: novel·la juvenil (Demà encara volaran les orenetes, 2007), novel·la curta (Aquell capvespre -Premi de Narrativa Ciutat de Mollerussa, 2007-), relat curt (Entrebancs i capgirells, 2008), poesia (Concert per a ploma i veus trencades, 2009), teatre (Penombres, -Premi Inicia't de Teatre de Badalona, 2009), conte infantil (Verdeta volia volar, 2010), novel·la (Arrels de pedra, 2011)...
Malgrat la seva bibliografia, segueix considerant-se un perpetu aprenent d'escriptor, i amb Caramels de menta ha assolit un altre esglaó en la voluntat de diversificar la seva producció literària. 
Enllaç al seu webEduard Pinyol
Eduard Pinyol Nogués és il·lustrador, dissenyador gràfic i pintor. Va néixer a Barcelona el 1984, encara que, des de ben petit, viu a Manresa. Va cursar estudis d’il·lustració a l’Escola d’Art de Manresa. A l’Eduard, totes les expressions artístiques l’emocionen.

Enllaç al seu web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada