A LES ESCOLES

Algunes opinions dels nois i noies que aquest any fan 6è a l'Escola Vedruna de Tona:

Aquest llibre m’ha agradat molt i fer aquest treball també. Trobo que aquest llibre és molt adequat i està molt bé per a nens i nenes de la nostra edat.
Berta Font

A mi m’ha agradat molt el llibre i fer el treball també. M’ha agradat saber més coses sobre la malaltia d’Alzheimer i les preguntes que havíem de respondre en el treball. Una cosa del llibre que m’ha agradat ha set que hi hagin afegit algunes fotos i també diàleg tant de persones parlant normal com diàlegs de xats del telèfons mòbils.  
Ha set un treball que se m’ha fet curt i el que m’ha costat més ha set fer el retrat de l’àvia. Ha set molt divertit. També m’ha agradat molt que la meva àvia m’expliqués una rondalla. Ha set un treball molt interessant.
Arola Pagès

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè no havia llegit cap llibre per nens que parles d’una àvia que tingués Alzheimer i que hagués d’anar en una residència. També l’he trobat molt divertit amb els problemes de la Jèssica, com pensa la Laia que és la Iolanda…
També està bé perquè hi ha moltes frases fetes com ara:
La saben llarga.
Molta gana i poc estudi.
Se li va glaçar el cor.
M’ha agradat molt poder llegir aquest llibre!
Bruna Soler

Si que el recomanaria perquè m’ha agradat força tot i que se m’ha fet pesat que no hi hagués un cas en concret i que fins al final del llibre no passés res, però a la vegada m’ha agradat molt el final, la família de la Laia, quan parlava  de la Iolanda, quan passejava en Roc pel parc i la relació que tenia amb l’àvia.
Berta Verdaguer

Si que li recomanaria perquè es molt interessant aquest llibre, perquè parla de la vida d’una nena i la seva besàvia. A mi m’ha agradat molt llegir-me aquest llibre perquè es molt interessant la seva vida, bé la vida de les dos.
Lluc López

Aquest llibre ha estat un llibre molt bonic, els personatges m’han agradat molt i el que més m’ha agradat ha sigut el final, i que la Laia va a veure cada dia a la seva besàvia.
Lluc Ramírez

A mi m’ha agradat molt el llibre perquè expressa molts moments  i sentiments.
Hi ha coses que no pensava, ni sabia.
M’ha agradat el tema de caramels de menta perquè la meva avià me’n dona quasi cada dia.
Clàudia

En la meva opinió és un llibre molt bonic per a llegir-lo també és divertit i quan l’estava apunt de acabar no el podia parar de llegir. Des del meu punt de vista en Joan Roca l’ha ben encertat, es preciós i el recomano a tothom que el llegeixi.  

Carla CELS NOIS I NOIES DE SISÈ DE L'ESCOLA VEDRUNA DE TONA DONEN LA SEVA OPINIÓ

Mireia Torras
La meva opinió sobre el llibre és que quan comences a llegir no pots parar, t’enganxa!

Carles Baños
El recomanaria a tothom i espero una segona part ja que m’he quedat molt intrigat.

Xavi Franco
És un llibre molt interessant i el llegia sempre encara que no m’ho demanessin.

Iker Pérez
M’ha agradat molt el teu llibre i et felicito, el tornaria a llegir. Gràcies al teu llibre, quan estava trist, enfadat o no tenia un bon dia, el llegia i m’alegrava.

Asier Puigsasllosas
El llibre et fa saber que les persones ajuden als avis que estan malament i cal ajudar-los cada dia.

Sònia Veiga
És un llibre molt bo per la nostra edat, el podem entendre molt bé si el comparem amb altres llibres.

Paula Terricabras
El que més m’ha agradat d’aquest llibre és l’amor que hi ha entre la Laia i la seva besàvia. El que menys m’ha agradat ha estat que deixen a l’àvia en una residència i a mi no m’agradaria gens ni mica deixar-la.

Edgar Venegas
Hem de valorar la gent gran, que porten tota la vida vivint i saben més que nosaltres.

Pol Carrasco
La veritat és que és un llibre que jo recomano ja que parlar del respecte que s’ha de tenir a les persones més grans que nosaltres, que s’han de cuidar i tenir molt de carinyo.

Laia Rovira
M’ha agradat la seva originalitat perquè com altres llibres acaben bé amb flors i violes, aquest acaba diferent ja que l’àvia té Alzheimer.

Lucia Domínguez
Em va agradar la personalitat calmada de cada personatge, en canvi no em va agradar el que siguin personalitats planes i tan esperades, bastant normals i poc representatives o identificadores amb nosaltres.

Pere Gómez
Et quedes molt intrigat, no saps com continua, l’error del llibre és que les nenes són molt perfectes, mai s’equivoquen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada